Скъпи зрители,

Създадени са правила и организация за спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с извънредната ситуация в цялата страна , с които родителите и техните деца трябва да се запознаят и съобразят за нормалното протичане на спектаклите.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.

Пълните правила може да прочетете тук: https://teatarkazanlak.com/новини

За повече информация и закупуване на билети: 0896 710 296 / 0896 690 963


Архив

Ъндърграунд

Компилация от "Спирка последна" и "Подземният", постановката на най-играния по световните сцени съвременен български драматург, Христо Бойчев, държи до край зрителите живи в мъртвия свят на комерсиалното. Спектакъл, който ще Ви разсмее, който ще Ви размисли и държи за гърлото дълго след последния акорд на аплодисментите.

>>

Дуел

В комичните разминавания между претенциите на г-н Чушкаров - малък адвокат и г-н Драгалевски - малък вестникар и писател, с истината за тяхната значимост в живота на "съвременна България", авторът ни среща с един кръг от хора, които макар и да имат различни професии, не се различават по умствен капацитет и нищожество на цели и постъпки.

>>

Под око

„Под око“ е комедия, която подава ръка на приятелство към публиката. В този спектакъл Вие ще бъдете не само зрители, но и участници. Ще избирате житейските пътеки заедно с актьорите. Ще направлявате действието на сцената. Вашия вот ще прави от „Под око“, всяка вечер различен спектакъл.

>>

Пристанища и стаи

“Пристанища и стаи” е поетичен хепънинг, който говори за липсите. За естествения ритъм в опита за тяхното попълване. Тук сюжет липсва, тук има напрегнато емоционално говорене, което не иска да достига до нова хармония или да превърти традиционното схващане за човека

>>