Скъпи зрители,

Създадени са правила и организация за спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с извънредната ситуация в цялата страна , с които родителите и техните деца трябва да се запознаят и съобразят за нормалното протичане на спектаклите.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.

Пълните правила може да прочетете тук: https://teatarkazanlak.com/новини

За повече информация и закупуване на билети: 0896 710 296 / 0896 690 963


Билети

>

Билети за спектаклите на Театър “Любомир Кабакчиев” можете да закупите предварително както онлайн на http://theatre.art.bg, така и от нашата билетна каса. За ваше улеснение в Програмата  на сайта на театъра има връзки, които да ви отведат към системата на нашите партньори от АРТ.БГ НЕТ (http://theatre.art.bg). За да получите своя билет, трябва да разпечатате ваучера, който се генерира от системата и да го представите преди началото на представлението.

Всички билети за деца, ученици и пенсионери се продават с 50% намаление единствено на касата на Театъра. Моля представете съответния документ при представяне на закупените с отстъпка билети при влизане в залата.

 

Театър “Любомир Кабакчиев” продължава своята програма “Вход Свободен”,  като всеки месец реализира представления без продажбата на билети. Една различна идея, която дава възможност на много повече хора да се докоснат до изкуството на театъра и да се насладят на превъплъщенията на своите любими актьори..

 

Билетна каса: .

Адрес: ул "Искра" №4, гр. Казанлък.

тел: 0888 065 583