Скъпи зрители,

В изпълнение на заповед № РД-01-117/ 08.03.2020 г. на министъра на здравеопазването Театър „Любомир Кабакчиев” - Казанлък, преустановява провеждането на представления до второ нареждане. Молим да следите страницата ни във Фейсбук и на www.teatarkazanlak.com за актуална информация. Билетите за отменените представления ще можете да върнете или презаверите, като срокът за това ще бъде удължен предвид необичайната ситуация.

Бъдете здрави и до скорошни срещи!

БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР ТЕЛ: 0888 065 583


Билети

>

Билети за спектаклите на Театър “Любомир Кабакчиев” можете да закупите предварително както онлайн на http://theatre.art.bg, така и от нашата билетна каса. За ваше улеснение в Програмата  на сайта на театъра има връзки, които да ви отведат към системата на нашите партньори от АРТ.БГ НЕТ (http://theatre.art.bg). За да получите своя билет, трябва да разпечатате ваучера, който се генерира от системата и да го представите преди началото на представлението.

Всички билети за деца, ученици и пенсионери се продават с 50% намаление единствено на касата на Театъра. Моля представете съответния документ при представяне на закупените с отстъпка билети при влизане в залата.

 

Театър “Любомир Кабакчиев” продължава своята програма “Вход Свободен”,  като всеки месец реализира представления без продажбата на билети. Една различна идея, която дава възможност на много повече хора да се докоснат до изкуството на театъра и да се насладят на превъплъщенията на своите любими актьори..

 

Билетна каса: .

Адрес: ул "Искра" №4, гр. Казанлък.

тел: 0888 065 583