Скъпи зрители,

Създадени са правила и организация за спазване на всички противоепидемични мерки във връзка с извънредната ситуация в цялата страна , с които родителите и техните деца трябва да се запознаят и съобразят за нормалното протичане на спектаклите.

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ.

Пълните правила може да прочетете тук: https://teatarkazanlak.com/новини

За повече информация и закупуване на билети: 0896 710 296 / 0896 690 963


Детски представления

ПУК И ЧУК

Участват: Десислава Вулева , Димитър Гавраилов

*Детско Премиерно представление на Театър “Любомир Кабакчиев”

>>

Тримата братя и златната ябълка

Театрална работилница ,,Магаре”

,,Тримата братя и златната ябълка”

Музика: Георги Гарчов

Участват: Мара Бонева, Светлана Бургазова

>>

Най-чудното чудо

И най-чудно чудо е това да не познаваш нивга самота, да вярваш силно в своята съдба, да преоткриваш всеки ден света.

>>

Палечка

Една малко смешна, малко страшна приказка, разказана и показана от двама актьори в почивката между две репетиции. Смешно – тъжната история на малката Палечка, която преминава през трудности по пътя си, докато открие и се върне в своята страна.

>>

ЖАБОКЪТ ПРИНЦ

Приказка за неспазени обещания. За магьосница зла отнела на принца цялата красота. И го проклела като жаба да скита, дорде открие нейде по света принцеса с благородна душа!

>>

ГРОЗНОТО ПАТЕ

Не позволявай на другите да ти казват какъв си! Не се гледай през техните очи! Погледни вътре в себе си - там ще откриеш своята истинска същност, там ще видиш своята красота!

>>

ПРЕМИСЛЕНИ ИЗМИСЛИЦИ

Две познати български приказки вплетени в едно, две стари приказки с малко щипка осъвременяване, пречупени през клоунадата и актьорската игра. Подходяща за деца от 3 до 103 години. Както малките така и големите деца ще се забавляват, а е възможно и да се припознаят в някой от героите.

>>

Да играем на театър

>>

МАЛКОТО – ГОЛЯМО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Всичко в тази история се случва на една поляна, сред тревите цветята и листата... Героите са малки буболечета - Мравчо, Калинка, Зизи - пчеличка бебе, Търтеят и Пеперуд със „суперяките“ крила. Какво им се случва по пътя и дали ще стигнат до Голямото море?

>>

Златка, златното момиче

Героите преминават през различни ситуации свързани със много смях, тъга и вълшебства. Така те достигат до истината за добротата и човечността, коитовинаги ще ни избавят и от всички трудности.

>>

ПРИКАЗКА ЗА РОКСИ И ОЩЕ НЕЩО….

Колко ли опасна може да бъде една разходка в гората, ако си сам? Срещнеш ли обаче верен приятел, разходката вече става увлекателно забавление. И все пак, малки палавници: Не ходете в гората сами!

>>

Приказка за светофара

Истински вълнуващо пътешествие за деца по правилата на уличното движение. Скъпи деца, улицата крие опасности, които само знанието може да пребори!

>>

Празнични спектакли и шоута

БАБА МАРТА ВНУЧКА ЖЕНИ

Представление с актщорите от Театър "Любомир Кабакчиев"

>>

Какафония

Със средствата на сценичните изяви, танците и игровите забавления, децата от възраст между 3 и 13 години се радват заедно с актьорите Димитър Гавраилов и Светлана Бургазова на комични ситуации, житейски недоразумения, небивалици и фантасмагории, пораждащи спонтанен смях и хиляди усмивки.

>>